Sodium Cocoyl Isethionate (SCI) Powder - 32 oz - Anionic, Foaming Surfactant - DIY Solid Shampoo Bars, Bath Bombs, Foamy and Bubbly Products
| ویژگیهای مواد | مبتنی بر گیاهان |
|---|---|
| تعداد واحد | ۳۲.۰ گرم |
| تعداد موارد | ۱ |
| فرم مورد | پودر |
| نوع پوست | همه |
| نوع مواد آزاد | بدون سولفات |
| مواد تشکیلدهنده ویژه | صودیم کوکویل ایزتیونات (SCI) |
| وزن مورد | ۳۲ اونس |
| نوع ماده افزودنی حمام | بالزام حمام |
| رنگ | سفید |
| تولید کننده | نوآوری آرتکاس |
| آمازون استاندارد شناسه (ASIN) | B092RKVPF8 |
| نظرات مشتری | ۴.۸ ۴.۸ از ۵ ستاره ۳۰ امتیاز ۴.۸ از ۵ ستاره |
| رتبه فروشندگان برتر | #۲۰۴،۱۳۰ در زیبایی (مشاهده رتبهبندی ۱۰۰ برتر در زیبایی) #۸،۲۶۷ در شامپوهای مو |
| تاریخ اولین عرضه | ۲ نوامبر ۲۰۲۲ |
| توسط تولید کننده قطع شده | خیر |
| ابعاد محصول | ۱۷.۷۸ × ۱۳.۹۷ × ۶.۱ سانتیمتر؛ ۹۰۷.۱۸ گرم |
| تولید کننده | نوآوری آرتکاس |
| شماره مدل مورد | ۱P-۳ |
| برند | نوآوری آرتکاس |
| بوی | نارگیل |
| محدوده سنی (توضیحات) | بزرگسال |
| مصرف توصیه شده برای محصول | رفع استحمام |
| مزایای محصول | مرطوبکننده، نرمکننده، تغذیهکننده، نرمکننده، تمیزکننده |
اطلاعاتی برای این بخش ثبت نشده است.
SCI یا سدیم کویل ایسثیونات (Sodium Cocoyl Isethionate) یک ماده سطحی نرم و ملایم است که از روغن نارگیل مشتق میشود و به صورت پودر است. از این ماده به همراه سدیم کوکو سولفات (Sodium Coco Sulfate یا SCS) برای تهیه شامپوهای جامد استفاده میشود که نرم و خوراک برای پوست سر و مو هستند و در عین حال یک حباب غنی و کرمی فراهم میکنند. همچنین این امکان را فراهم میکنند تا نیروهای حمام آماده شود. این ماده برای مدتی به کار میرفته است، اما اخیرا به خاطر افزایش محبوبیت شامپوهای جامد معروف به نیزههای شامپو (Syndet Shampoo Bars) به شهرت رسیده است. چون سدیم کویل ایسثیونات محدودیت حلالیت در آب دارد، ممکن است اگر در شامپوی مایع استفاده شود، مجدد بلوریده شود. این ماده در مناطق آب سخت عملکرد خوبی دارد و قابل تجزیه زیستی است. حداقل ۸۲٪ از مواد فعال را دارد و دارای pH 6 است، بنابراین روشها عموما نیازی به تنظیم pH ندارند. - SCI ملایم و کاملا بیسولفات و قابل تجزیه زیستی است. ویژگیها ✅ ماده سطحی به صورت جامد: به همراه سولفات سدیم کوکوت: Sulfate برای تهیه شامپوهای غلیظ به صورت جامد. ✅ عامل دetergent برای تهیه محصولات شستشوی بسیار ملایم که توسط پوست خوب تحمل می شوند. ✅ نرم کردن فرمولها بر اساس سولفات سدیم کوکو. ✅ قدرت حبابزایی بسیار خوب، حتی در آبهای سخت. ✅ احساس غنی، کرمی و حباب صافی ایجاد میکند. ✅ اثر نرمکننده بر پوست و مو: حس بسیار نرم را به جا میگذارد. بر روی دکمه "الان خرید" کلیک کنید و از یک محصول با کیفیت لذت ببرید!